Tvilling Stjärntecken

Tvillingarna har en unik förmåga att förstå och förklara saker på ett intelligent sätt. De är naturliga förebilder och får människor att förstå världen på en mer förnuftig nivå. Detta gör Tvillingarna till den ultimata samtalspartnern, de har en förmåga att ansluta med människor från alla samhällsklasser och att förstå deras behov. De är också mycket kreativa och har en stor passion för skrivande, de har en förmåga att uttrycka sig genom ord på ett fantastiskt sätt.

Kristallkit Tvilling
249 kr
Dalmatinerjaspis
49 kr
Howlit Spets
249 kr
Howlit Rå Jumbo
279 kr
Howlit Cuddle Stone
79 kr
Howlit
69 kr
Hänge Howlit Guld
89 kr
Armband Howlit
89 kr
Citrin Stora
Slut i lager
Citrin Små
39 kr
Citrin Rå Stora
89 kr
Citrin Rå Små
39 kr
Armband Citrin
89 kr
Hänge Citrin
89 kr
Apatit Rå
69 kr
Botswana Agat
69 kr
Agat Stora
89 kr
Agat
49 kr
Persikomånsten
59 kr

Dessa kristaller passar till Tvilling

Detta är dock inte utan utmaningar. Tvillingarna har en tendens att förlora sig i sina tankar och får svårt att slappna av. De måste hitta en balans mellan sina gåvor och deras vardag, och det är här stenar kan stötta Tvillingarna. 

Tvillingarna har en unik förmåga att tänka på två eller flera saker samtidigt, vilket gör dem till en förebild för många. Men för att kunna förbättra sin livskvalitet, måste Tvillingarna lära sig att hitta en balans mellan sina gåvor och deras vardag. Stenar kan hjälpa dem att göra detta och låta dem njuta av alla de fantastiska förmågor som de har.