Skorpion Stjärntecken

Skorpionerna har en unik förmåga att känna till och förstå människors innersta känslor, begär och motiv. De har en intensiv natur som gör att de sällan släpper sina känslor och har en stark passion för livet. Skorpionerna har en förmåga att se bakom fasaderna och har en stark intuition som hjälper dem att förstå saker och situationer på ett djupare plan.

Kristallkit Skorpion
249 kr
Rubin
49 kr
Labradorit
59 kr
Armband Labradorit
89 kr
Rökkvarts Spets
Slut i lager
Rökkvarts Klot
149 kr
Rökkvarts
69 kr
Rökkvarts Rå
69 kr
Armband Rökkvarts
89 kr
Unakit
59 kr
Armband Unakit Rund
129 kr
Kunzit
99 kr

Dessa kristaller passar till Skorpion

Intimitet och emotionell närhet är viktiga för en skorpion, men samtidigt är de också försiktiga med att öppna sig och lita på andra. Skorpionerna har en tendens att vara hemlighetsfulla och kan ibland vara svåra att läsa. Men när man har vunnit en skorpions tillit och förtroende kan man räkna med en lojal vän eller partner som alltid ställer upp.

Förändring och förnyelse är också viktiga aspekter i livet för en skorpion. De ser att livet är i ständig rörelse och förändring och är ofta angelägna om att ta vara på varje chans till personlig utveckling och förändring. Skorpionerna är också krävande och vill ha det bästa från livet och de människor som de är i kontakt med.

För att uppskatta och ta vara på alla skorpionens unika kvalitéer är det viktigt att vara sann, uppriktig och ta vara på skorpionens förmåga till djup medkänsla. Svik aldrig en skorpion eftersom deras lojalitet är oföränderlig, men samtidigt är det viktigt att respektera deras privatliv och hemligheter.

Skorpionen styrs av planeten Pluto, vilket betyder att detta tecken är mycket kraftfullt, intensivt och har en förmåga att transformera och förändra saker och situationer. Skorpionen är ett vattentecken, vilket innebär att den har en förmåga att känna, förstå och ta vara på känslor på ett djupare plan än många andra tecken.