Lejon Stjärntecken

Lejonet är ett eldtecken – och det märks! Lejon har en naturlig förmåga att lysa upp sin omgivning med sin energi, positivitet och karisma. Lejon älskar att stå i centrum och har naturliga ledaregenskaper. Ibland kan stress och ett stort bekräftelsebehov påverka Lejonens energi negativt. Detta kan leda till en känsla av otillräcklighet och bristande självbild. För att undvika detta är det viktigt för Lejonen att hålla sin energi i balans.

Kristallkit Lejon
249 kr
Rubin
49 kr
Kunzit
99 kr
Pyrit
89 kr
Pyrit Kub Naturlig
49 kr
Solsten
69 kr
Solsten Rå
59 kr
Armband Solsten
89 kr
Röd Golden Healer
69 kr
Onyx
59 kr
Granat Små
49 kr
Armband Granat
89 kr
Karneol Rå
69 kr
Karneol Små
39 kr
Karneol Stora
89 kr
Armband Karneol
89 kr
Labradorit
59 kr
Armband Labradorit
89 kr
Aprikos Agat
59 kr

Dessa kristaller passar till Lejon

Har du någonsin undrat vad som hjälper dig att balansera din energi som Lejon? Eller har du varit nyfiken på vad som förstärker dina ledaregenskaper, stora hjärta, humor, skaparkraft och generositet? 

Kristaller och stenar är en enkel men kraftfull lösning som hjälper Lejonen att bibehålla sin energi och balans i livet. De fungerar som en påminnelse om Lejonens drivkrafter och stärker deras egenskaper. Genom att ha kristaller och stenar som stödjer Lejonets stjärntecken nära tillhands kan man förbättra sin livskvalitet och öka sitt självförtroende.

Lejonets stjärntecken, styrs av solen själv, som inte är en planet utan en stjärna. Solen symboliserar livskraft, självbild, välbefinnande och ledarskap. Genom att använda kristaller och stenar som är förknippade med solen kan Lejonen förstärka sitt band med sin inre kraft och energi.