Jungfru Stjärntecken

Jungfrun är ett stjärntecken som har en stark drivkraft att organisera och skapa ordning i sitt liv och i livet runt omkring sig. De är känsliga, omtänksamma och värnar om sin integritet och tron på sanning och pålitlighet. Dessa egenskaper gör dem till de bästa planerare och organiserare, då de älskar att se en utveckling från en stabil grund. Även om Jungfrun har en stark drivkraft att ta hand om detaljer, är det ändå den största utmaningen för dem att kliva ut ur sin egen bekvämlighet och öppna sitt hjärta.

Kristallkit Jungfru
249 kr
Armband Amazonit
89 kr
Amazonit
69 kr
Amazonit Rå
69 kr
Lavendelkvarts
69 kr
Lavendelkvarts Rå
79 kr
Mossagat
69 kr
Mossagat Rå
59 kr
Armband Mossagat
89 kr
Rosenkvarts Touchstone
Slut i lager
Rosenkvarts Stora
89 kr
Rosenkvarts
59 kr
Rosenkvarts Rå
59 kr
Rosenkvarts Rå Jumbo
249 kr
Aura Rosenkvarts
69 kr
Armband Rosenkvarts
89 kr

Dessa kristaller passar till Jungfru

För att nå en inre frid och stillhet, söker Jungfrun ofta stöd i naturen och i sin trädgård. De har en stor kärlek till grönt och gröna växter och får en känsla av förlösning och tröst när de är i närkontakt med naturen. Gröna stenar är också viktiga för Jungfrun eftersom de hjälper dem att öka sitt mod och sin kreativitet.

Jungfrun har en tendens att vara en inåtvänd person, men för att blomstra och uppleva kärlekens mirakel behöver de öka sin mod och ta för sig av livet. Denna resa kan vara svår men när Jungfrun vågar öppna sitt hjärta och låta sig själv bli påverkad av världen runt omkring sig, kan de upptäcka en värld av möjligheter.