Fisk Stjärntecken

Fiskarna har en unik förmåga att se världen med en mjuk blick och förstå människor och deras behov på ett djupare sätt. Deras intuition och känslighet gör dem till mästare på att känna igen och förstå människors känslor och deras inre värld. De har också en förmåga att ansluta sig till universum och känna en känsla av samhörighet med allt som lever.

Kristallkit Fisk
249 kr
Orange Selenit
69 kr
Orange Kalcit Rå
59 kr
Rosa Ametist
69 kr

Fiskarna har dock en tendens att bli lätt förvirrade och förlora sig i sina drömmar och fantasier. De har behov av en stadig grund och det är därför viktigt för dem att hitta en balans mellan sitt drömmande själsliv och den verkliga världen. Här kan kristaller som Grön Aventurin och Rhodokrosit hjälpa dem att hitta en känsla av stabilitet och förhindra att de går vilse i sina drömmar.

En annan viktig förmåga som Fiskarna besitter är deras omtänksamhet och generositet. De har en stor förmåga att ge av sin tid, energi och kärlek till andra och deras omtänksamma natur gör dem till en god vän att lita på. Men det är viktigt för Fiskarna att ta hand om sig själva och inte bli för övergivet till andras behov, här kan kristaller som Röd Jaspis och Obsidian hjälpa dem att hitta en känsla av självrespekt och skydda dem från energivampyrer.

Sammanfattningsvis är Fiskarna en känslig och drömmande människa med en stor förmåga att känna samhörighet med universum och andra människor. Deras böjelse för det andliga och deras generositet gör dem till en unik och värdefull person, men det är viktigt för dem att hitta en balans och ta hand om sig själva för att nå sin fulla potential.