Kristaller enligt ditt stjärntecken

Stjärntecken, kristaller och stenar har länge varit en del av astrologins värld. De används för att förstärka och balansera de specifika egenskaperna hos varje stjärntecken. Dessutom kan kristaller och stenar hjälpa till att hitta mer balans och glädje i livet.

Så vad väntar du på? Upptäck ditt stjärntecken och låt magin börja!

Kristallkit Vädur
249 kr
Kristallkit Oxe
249 kr
Kristallkit Tvilling
249 kr
Kristallkit Kräfta
249 kr
Kristallkit Lejon
249 kr
Kristallkit Jungfru
249 kr
Kristallkit Våg
249 kr
Kristallkit Skorpion
249 kr
Kristallkit Skytt
249 kr
Kristallkit Stenbock
249 kr
Kristallkit Vattuman
249 kr
Kristallkit Fisk
249 kr

Vilket Stjärntecken är du?

Väduren: 21 mars – 19 april
Oxen: 20 april – 20 maj
Tvillingarna: 21 maj – 20 juni
Kräftan: 21 juni – 22 juli
Lejonet: 23 juli – 22 augusti
Jungfrun: 23 augusti – 22 september
Vågen: 23 september – 23 oktober
Skorpionen: 23 oktober – 22 november
Skytten: 23 november – 21 december
Stenbocken: 22 december – 19 januari
Vattumannen: 20 januari – 18 februari
Fiskarna: 19 februari – 20 mars


Stjärntecknen har alla unika egenskaper och det är viktigt att hitta den kristall eller sten som passar just dig och ditt astrologiska soltecken. Förutom soltecknen, är det också viktigt att titta på ditt måntecken och din ascendent för en fullständig bild av din personliga astrologiska profil.

Det finns inget rätt eller fel när det gäller att välja kristaller och stenar för ens stjärntecken. Det viktigaste är att du känner att du har valt den som passar just dig bäst. Varje stjärntecken styrs av en specifik planet i solsystemet, och den kristall som stämmer bäst med den planetens energi är den som passar bäst för stjärntecknet.

Vår zodiak består av 12 stjärntecken, var och ett indelat i 30° som tillsammans skapar en fullständig cirkel. Det första tecknet i zodiaken är Väduren, som infaller mellan den 21 mars till den 19 april. Ta reda på vilket stjärntecken du är född under och få mer information om dess specifika kristaller och stenar.

Även månaderna har sin egen speciella sten, exempelvis Granat för januari, Ametist för februari och så vidare. Genom att samarbeta med ditt stjärntecken och dess föreskrivna stenar och kristaller, kan du förstärka dess positiva influenser och jobba med de utmaningar som kan uppstå.

Stjärntecken och dess följeslagare

En gammal tradition inom lycka, skydd och rådgivning är att använda stenar som korresponderar med månads- och stjärntecken. Kanske är du redan bekant med vilken sten som motsvarar ditt stjärntecken, men ibland läser man om andra stenar som också anses passande, eftersom det finns flera stenar som kan gynna just ditt stjärntecken.

Zodiakstenar är kristaller som symboliserar de tolv stjärntecknen inom zodiaken. Enligt folktron har kristaller magiska krafter, och det anses att zodiakstenar kan föra lycka till den som bär en sten som motsvarar deras stjärntecken. Månadsstenar är en variant av zodiakstenar, där kristaller representerar de tolv månaderna i den gregorianska kalendern. Källa.

Planetstenar kan stödja dig i svåra tider och fungera som en personlig rådgivare om du lyssnar till ditt inre. Talismanstenar kan fungera som skyddande amuletter, men precis som planetstenar kan de även användas som personliga guider om du anstränger dig för att få kontakt med dem.

Överflödesstenar är de som bäst harmoniserar med ditt stjärntecken och kan hjälpa till att manifestera dina drömmar och önskningar.

Talismanstenar fungerar som beskyddare och vägledare, och kan hjälpa dig att ta kloka beslut i vardagen och undvika misstag som kan bli förödande. De kan bäras som smycken eller i en påse.

Ritualstenar är speciellt gynnsamma för ditt stjärntecken och kan användas under ceremonier och ritualer för att stärka energiflödet som är fördelaktigt för ditt stjärntecken och dess egenskaper.