Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Frakt & leveranstider | Happyfeel.se

När det är dags att beställa kristaller och produkter från oss på Happyfeel kan du välja att få ditt paket levererat på flera olika sätt. Nedan presenterar vi alla leveransalternativ, och ger dig som kund all information som behövs för att kunna göra ditt val. 

När skickas din beställning?

Våra normala leveranstider är 1-5 dagar dagar. Beställningar som är lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå kommer vi självklart att kontakta dig så fort som möjligt, har du inte hört något från oss och din leverans dröjer ska du kontakta oss på e-postadress: [email protected]

Leveransalternativ

Nedan är en presentation över samtliga leveransalternativ som vi på Happyfeel erbjuder. 

PostNord 

Leverans brevlåda/utanför dörren genomförs av Postnord. Om paketet är för stort och inte får plats i kundens brevlåda levereras det vid dörren eller i en påse utanpå din postlåda. Du får en avisering när leveransen är utförd. Försändelser som skickas är spårbara. Det innebär att försändelsen skannas när den levereras och du kan följa den via PostNords spårning.

Förväntas leveranstid: 1-4 vardagar.

Pris: 39 SEK på alla paket under 2kg

För spårning: https://www.postnord.se/vara-verktyg/spara-brev-paket-och-pall2

Till utlämningsställe DHL

Vi erbjuder även möjligheten att hämta upp sin order vid någon av DHLs Service Point. Ett rikstäckande nätverk med fler än 1 300 Service Points över hela Sverige. Dom erbjuder leverans till större delen av Sverige redan nästa dag. Avisering sker via sms eller e-post.

Förväntas leveranstid: 1-4 vardagar.

Pris: 69 SEK 

Förseningar

Om olyckan är framme och det eventuellt blir förseningar kommer vi att kontakta dig från vår kundservice. Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst kan du skriva ett meddelande till oss här eller genom att maila oss på [email protected]