Rökelse Duo

I denna Rökelse Duo så får du både en Salvia & en Palo Santo till ett förmånligare pris. Du kan använda rökelserna till att rena dina kristaller.

Få två populära rökelser till ett förmånligare pris.

Salvia
Salvia är en rökelse som renar energi och har en lugnande doft. Perfekt att använda för att rena sina kristaller, sitt hem eller sin egna energi. Den kan också med fördel användas inför meditation eller inför ett yogapass för att komma i rätt stämning. Tänd din rökelse och låt den brinna några sekunder. Skaka sedan din rökelse så att lågan slocknar och använd röken för att rena det du vill.

Palo Santo
Palo Santo är en rökelse som renar energi och har en lugnande doft. Palo Santo kallas även för “Holy Wood” (Heligt träd) och den har använts av urbefolkningen i Sydamerika under många år. Du kan använda din Palo Santo för att rena ditt hem, dina kristaller eller din egna energi. Den är perfekt att använda inför din meditation eller ditt yogapass för att komma i rätt stämning. Tänd din rökelse och låt den brinna några sekunder. Skaka sedan din rökelse så att lågan slocknar och använd röken för att rena det du vill. 

Denna Palo Santo är utvunnen ur naturligt fallna och döda träd så inget träd eller skog har kommit till skada och ingen trädfällning sker i tillverkningen.