Månadssten Juni

Precis som Månen så lyser Månstenen upp din väg framåt och hjälper dig att ta rätt beslut och välja rätt väg i livet. Månstenen är perfekt för dig som vill släppa taget, börja om och få en nystart i livet. Månsten sägs även hjälpa dig att finna din inre trygghet och styrka. Den sprider en lugn energi och bidrar till en känsla av ro vilket skapar en stressfri och balanserad vardag.Månadssten Juni - För dig som vill få en nystart i livet

Månstenen är perfekt för dig som vill leva i samklang med månens faser och kan även med fördel användas när du gör en full- eller nymåneritual.
Vid fullmåne så hjälper Månstenen dig att släppa taget om saker som du inte längre drar nytta av och du kan på så sätt gå vidare och öppna upp för sånt som gynnar dig för att bli ditt absolut bästa jag.
Vid nymåne så är det istället en nystart som gäller och du kan använda Månstenen för att bjuda in nya och positiva saker i ditt liv! 

Månadssten Juni - En kraftfull sten för ökad intuition och balans

Månstenen är en sten med en lång historia av användning i många olika kulturer. Den har använts som en amulett för att skydda mot negativitet och onda andar, och för att främja fertilitet och lycka. I Indien anses månstenen vara en helig sten och är en viktig symbol för gudinnan Kali.

Månstenen sägs även hjälpa dig att finna en inre trygghet och styrka samt lindra stress och ångest. Den ökar din intuition och främja kreativitet och inspiration. Den sprider en lugn energi och bidrar till en känsla av ro vilket skapar en stressfri och balanserad vardag.

Vanliga frågor om Månadssten Juni - Månsten

 • Vad är månstenen?
  Månstenen är en kraftfull sten som betraktas som används för att främja balans och harmoni i livet. Den sägs ha många positiva effekter på både kropp och själ.
 • Vad sägs vara månstenens fördelar för känslomässig balans och självkontroll?
  Månstenen hjälper till att lindra stress och ångest, och ger en känsla av inre frid och lugn. Månstenens energi hjälper till att avvärja negativitet och främja känslor av kärlek, ömhet och medkänsla.
 • Kan månstenen hjälpa till att öppna upp för andliga dimensioner?
  Ja, månstenen kan hjälpa till att öppna upp för andliga dimensioner och främja intuition och psykisk förmåga. Den sägs hjälpa till att öka medvetenheten om vårt högre syfte och vår plats i universum.
 • Vad är månstenens historia och användning?
  Månstenen har en lång historia av användning i många olika kulturer. Den har använts som en amulett för att skydda mot negativitet och onda andar, och för att främja fertilitet och lycka. I Indien anses månstenen vara en helig sten och är en viktig symbol för gudinnan Kali.