Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Månadssten Juli

Rubinen är en sten som förknippas med styrka, passion och lycka. Dess röda färg symboliserar eld och energi, och den sägs vara en sten som stärker vår vilja och kreativitet. Rubinen är också en symbol för kärlek och hängivenhet, och sägs vara en sten som hjälper oss att uppnå våra mål och drömmar.

Rubin Rå Rubin Rå

Rubin Rå

49 kr
I lager

Rubinen - en riktig Power-kristall & Månadssten Juli

En av rubinens främsta egenskaper är dess förmåga att ge oss styrka och mod. Genom att bära en rubin sägs vi kunna övervinna våra rädslor och tvivel, och gå framåt med självförtroende och beslutsamhet. Det är en sten som hjälper oss att ta itu med utmaningar och motgångar med styrka och uthållighet.

Rubinen sägs också ha en förmåga att öka vår kreativitet och inspirera oss till nya idéer och projekt. Genom att bära en rubin sägs vi kunna öppna upp för nya möjligheter och ha modet att följa våra drömmar och visioner. Det är en sten som hjälper oss att våga ta risker och ta steget utanför vår komfortzon.

Men rubinen är också en sten som förknippas med kärlek och hängivenhet. Genom att bära en rubin sägs vi kunna öppna upp våra hjärtan och ta emot kärleken som finns runt omkring oss. Det är en sten som hjälper oss att uppskatta de små ögonblicken av lycka och glädje som livet har att erbjuda.

Det sägs också att den som bär en rubin i plånboken alltid kommer att leva i välfärd. Detta beror på rubinens förmåga att locka till sig välstånd och överflöd. Genom att bära sig en Rubin sägs vi kunna öppna upp för nya möjligheter och attrahera framgång och välstånd.

Rubinen är en sten som har använts i många kulturer runt om i världen. I gamla Egypten användes rubiner som amuletter för att skydda mot sjukdomar och onda andar, medan romarna använde rubiner som symboler för mod och styrka. I Indien anses rubiner vara en helig sten, och de har använts i många religiösa ceremonier och ritualer.

Månadssten Juli - en inspirationskälla för kreativitet

Idag används Rubiner fortfarande inom många områden av samhället. De används ofta inom smyckestillverkning, där de pryder vackra halsband, armband och örhängen. Men rubiner används också inom healing och meditation, där de sägs ha en lugnande och avslappnande effekt på kropp och sinne.

Sammanfattningsvis är rubinen en sten som förknippas med styrka, passion och lycka. Genom att bära en rubin sägs vi kunna öppna upp för nya möjligheter och ta itu med utmaningar med mod och beslutsamhet.

Vanliga frågor om Månadssten Juli