De mest populära kristallerna under 2022

5/01, 2023

De mest populära kristallerna under 2022

Vi är glada att kunna presentera årets kristallrapport för 2022! I den här rapporten har vi samlat information om olika kristaller och deras unika egenskaper. Vi har också inkluderat årets topplista över de mest populära kristallerna för förra året, så att du kan få en idé om vilka kristaller som har varit populära och varför.

Den här rapporten ger en inblick i hur kristaller används i Sverige och vilka som är de mest populära kristallerna för det kommande året. Den bygger på data samlat in från ehandelsbolaget Happfeel.se, en onlinebutik som varje år säljer 10-tusentals kristaller. Genom att analysera försäljningsdata, kundfeedback och andra relevanta uppgifter har vi kunnat dra slutsatser om kristallernas popularitet och användning i landet.

Happfeel.se blev under 2022 nominerade av ehandelnsplattformen Quickbutik till "Årets Uppstickare". Genom att presentera den här rapporten hoppas vi att du kan hitta den perfekta kristallen för dina behov, oavsett om du är intresserad av att använda kristaller för att förbättra din hälsa, öka din kreativitet eller skapa mer harmoni i ditt liv. Ladda ner rapporten nu och upptäck allt spännande som kristallerna har att erbjuda!

Här hittar du årets Kristallrapport!