Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Rökkvarts

  • 69 kr

Rökkvarts är en kraftfull kristall som skyddar dig mot negativ energi & är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar.

I lager
Dela

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Tar bort negativ energi

Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Att ha en rökkvarts i hallen är också ett bra sätt att skydda ditt hem mot dåliga vibes. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra att använda vid meditation för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig. Tänk på att rena din rökkvarts med jämna mellanrum då den kan dra åt sig av den negativa energin som den renar. Palo Santo är en väldigt populär rökelse att använda för att rena kristaller.

Chakra: Rotchakrat, Sacral
Stjärntecken: Skorpion, Stenbock

Vikt:
ca 10-20 g


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.