Fire & Ice Kvarts Cuddle Stone

Fire & Ice Kvarts är Bergskristall som har hettats upp & sen snabbt kylts ner vilket skapar detta unika & vackra krackelerade mönstret i kristallen.

Egenskaper: Rena energi, Intuition, Healing

Fire & Ice Kvarts, även kallad Krackelerad Bergskristall, är Bergskristall som har hettats upp för att sedan snabbt kylas ner vilket skapar detta unika och vackra krackelerade mönstret i Bergskristallen. Fire & Ice Kvarts besitter samma fantastiska energi som vanlig Bergskristall. 

Bergkristallen är kristallernas kristall. Den hjälper till att boozta andra kristallers egenskaper och kan även rena dom. Bergkristallen kan även hjälpa dig med att bringa klarhet i vissa situationer eller problem samtidigt som den ökar ditt fokus och höjer ditt medvetande. Bergskristall har en förmåga att rensa bort negativ energi och istället lagra positiv energi. 


Chakra: Kronchakrat
Stjärntecken: Vädur
Månadssten: April

Vikt:
ca 10-20 g


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.