Trumlade Stenar

Upptäck fördelarna med trumlade stenar

Trumlade stenar och kristaller är en av de mest populära formerna av stenar. Det är stenar och kristaller som har trumlats för att få en jämn och slät yta. Detta gör inte bara stenen väldigt vacker utan gör även så att stenen inte smular, är lätt att bära med sig i sin vardag och är bekväm att hålla i handen. 

Tryck här för att fortsätta läsa


Trumlade stenar är små kristaller som har slipats och polerats för att skapa en jämn yta. Den jämna ytan gör att trumlade kristaller är väldigt bekväma att hålla i handen exempelvis under meditation och kan med fördel även bäras med sig i exempelvis fickan eller i handväskan. Trumlade kristaller kan också användas för att förbättra kreativitet och för att hjälpa oss att nå våra mål.

Vad är trumlade stenar?

Trumlade stenar är små kristaller som har slipats och formats till små kulor eller cylinderformade stenar. De är ofta gjorda av kvarts eller andra kristaller som är kända för att ha helande egenskaper. Trumlade kristaller kan användas för att fokusera på energi och för att hjälpa till att balansera chakran. De kan också användas för att skapa en känsla av harmoni och balans.

Hur använder man trumlade stenar?

Trumlade kristaller kan användas på många olika sätt. De kan användas för att skapa en känsla av harmoni och balans, för att fokusera energi, för att stärka intentioner och för att hjälpa till att lösa problem.

Varför använda trumlade stenar?

Trumlade stenar är ett utmärkt verktyg för att skapa balans och harmoni i livet. De kan hjälpa till att öppna upp chakran och förbättra energi- och känslomässig balans. De kan också användas för att stärka intentioner och för att skapa en känsla av frid och harmoni. Trumlade kristaller är ett utmärkt sätt att förbättra din energi och få kontakt med ditt inre.

Hur man använder trumlade stenar

För att använda trumlade kristaller, börja med att hålla dem i din hand och fokusera på dina intentioner. Försök att skapa en känsla av harmoni. Du kan också använda trumlade kristaller för att stärka dina intentioner genom att visualisera dem. Du kan också använda trumlade kristaller för att fokusera din energi och för att lösa problem. Om du vill använda trumlade kristaller för att öppna upp dina chakran, börja med att hålla dem i din hand och fokusera på din andning. Försök att skapa en känsla av frid och harmoni.

Vad man kan använda trumlade stenar för

Trumlade kristaller kan användas för att stärka intentioner, fokusera energi, öppna upp chakran, lösa problem och för att skapa en känsla av harmoni. De kan också användas för att hjälpa dig att nå dina mål och för att skapa en känsla av balans. Trumlade kristaller kan också användas för att

  • Trumlade stenar har slipats och polerats för att skapa en slät, rund yta. Den släta ytan gör att trumlade kristaller är bekväma att hålla i handen vid exempelvis meditation

  • Trumlade stenar kan även med fördel tas med när du är på språng i exempelvis fickan eller i handväskan

  • Trumlade stenar kan användas för att skapa en känsla av balans och harmoni.

  • Trumlade stenar kan hjälpa till att fokusera energi och öka koncentrationen. 

  • Trumlade stenar kan också användas för att stärka intentioner och önskningar.

  • Trumlade stenar kan också användas för att rena och förstärka energi.

Några populära trumlade stenar är:

1. Ametist – för att stärka intuition och kreativitet.

2. Rosenkvarts – för att öka kärlek och förståelse.

3. Turmalin – för att skydda och förstärka energi.

4. Jaspis – för att öka motivation och uthållighet.

5. Citrin – för att öka glädje och positivitet.