Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Rökkvarts Spets

  • 249 kr

Otroligt vackra Rökkvarts Spetsar som passar perfekt som en fin inredningsdetalj som samtidig skyddar ditt hem mot negativa energier.


I lager
Dela

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Tar bort negativ energi

Otroligt vackra Rökkvarts Spetsar som passar perfekt som en fin inredningsdetalj som samtidig skyddar ditt hem mot dåliga vibes. Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar mot negativ energi och att ha en Rökkvarts i hallen är ett bra sätt att skydda ditt hem mot negativ energi som kan komma med in utifrån. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra att använda vid meditation för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig. Tänk på att rena din Rökkvarts med jämna mellanrum då den kan dra åt sig av den negativa energin som den renar. Palo Santo eller Salvia är väldigt populära rökelser att använda för att rena kristaller med.

Chakra: Rotchakrat, Sacral
Stjärntecken: Skorpion, Stenbock

Mått:
Liten: ca 4-6x3-4 cm. 50-90 g
Mellan: ca 6-7x4 cm, 120-150 g
Stor: ca 10x6 cm, 375 g


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.