Spetsar & Torn

Kristallspetsar och torn: den ultimata lyxen för din inredning och din meditation.

Vit Selenit Torn
149 kr
Vit Selenit Spets
149 kr
Gul Kalcit Spets
299 kr
Sodalit Spets
279 kr
Howlit Spets
249 kr
Blåkvarts Spets
249 kr
Chevron Ametist Spets
199 kr
Bergskristall Spets
199 kr
Rökkvarts Spets
199 kr
Fluorit Spets
149 kr
Ametist Spets Rå
Slut i lager

Spetsar och torn: Hur skapas de?

Kristaller som är formade som spetsar och torn är vackra och fascinerande naturfenomen. De naturliga kristallerna kan bildas under lång tid, då mineraler kristalliserar och växer tillsammans i en specifik struktur. Dessa kristaller kan vara av olika storlek och form, men de som är formade som spetsar och torn är särskilt intressanta på grund av deras unika utseende.

Det finns många olika mineraler som kan bilda kristaller i spets- och tornform, såsom akvamarin, kvarts, ametist och pyrit. Dessa kristaller kan hittas i naturen, oftast i berg eller på marken, och de är populära hos samlare och mineralentusiaster.

Det finns också många människor som slipar och skapar kristaller i spets- och tornform. Detta kan göras genom att använda olika verktyg och tekniker för att slipa och forma kristallerna, så att de får den önskade formen. Dessa slipade och skapade kristaller kan användas som dekorationer eller som terapeutiska stenar, eftersom de tros ha olika energetiska egenskaper.

Oavsett om de är naturliga eller skapade av människor, är kristaller som är formade som spetsar och torn unika och vackra objekt som kan tillföra en speciell touch till vilken miljö som helst.