Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Svart Obsidian Rå Jumbo

  • 249 kr

Dessa Jumbo exemplar av Svart Obsidian är en perfekt inredningsdetalj som både skänker lugn och skyddar mot dålig energi i ditt hem.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Lugn

Dessa Jumbo exemplar av Svart Obsidian är en perfekt inredningsdetalj som både skänker lugn och skyddar mot dålig energi i ditt hem. Svart Obsidian är en kolsvart och högblank kristall som är väldigt grundande och hjälper dig att ha fötterna på jorden och leva i nuet. Svart Obsidian kan även skänka lugn vid mental stress och hjälper dig att se orsaken till stressen vilket kan hjälpa dig att bli av med stressen för gott istället för att endast dämpa den. Svart Obsidian sägs också skydda dig mot negativa energier och därför kan den lätt dra åt sig negativa energier från din omgivning så den behöver därför renas kontinuerligt. Du kan rena din Svarta Obsidian i månljus, ute i naturen, med andra kristaller som har renande egenskaper, exempelvis Vit Selenit, eller med hjälp av rökelse, exempelvis Palo Santo eller Salvia som är en väldigt populära rökelser att använda för att rena energier.

Chakra: Rotchakrat

Vikt: ca 200-300 g*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.