Svart Obsidian Rå

Obsidian är en sten som sägs skydd dig mot negativa energier. Den är också en väldigt grundande sten som hjälper dig att ha fötterna på jorden & leva i nuet.

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Lugn

Svart Obsidian är en kolsvart och högblank sten som är väldigt grundande och hjälper dig att ha fötterna på jorden och leva i nuet. Svart Obsidian kan även skänka lugn vid mental stress och hjälper dig att se orsaken till stressen vilket kan hjälpa dig att bli av med stressen för gott istället för att endast dämpa den. Svart Obsidian sägs också skydda dig mot negativa energier och därför kan den lätt dra åt sig negativa energier från din omgivning så den behöver därför renas kontinuerligt. Du kan rena din Svarta Obsidian i månljus, ute i naturen, med andra kristaller som har renande egenskaper, exempelvis Vit Selenit, eller med hjälp av rökelse, exempelvis Palo Santo som är en väldigt populär rökelse att använda för att rena energier.

Chakra: Rotchakrat

Vikt: ca 20-50 g*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.