Rosenkvartskit

Rosenkvarts i form av ett Kristallkit. I detta Rosenkvartskit ingår ett kristallarmband, ett kristallhänge en trumlad och en rå kristall av Rosenkvarts.

I detta Rosenkvartskit ingår ett kristallarmband i Rosenkvarts, ett kristallhänge i Rosenkvarts (välj själv guld eller silver), en trumlad Rosenkvarts kristall och en rå Rosenkvarts kristall. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av kristallen Rosenkvarts. Du kan även välja att köpa till en kedja till ditt Kristallkit för att komplettera Kristallhänget.

Rosenkvarts egenskaper: Kärlek, Self love, Stärker relationer

Rosenkvarts är en favoritkristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg men sprider framförallt kärleksfulla vibrationer. En perfekt present att ge till någon du tycker om!

Stjärntecken: Oxen, Jungfrun, Kräftan
Chakra: Hjärtchakra
Månadssten: Oktober

Mått:
Armband - Innermått ca 15 cm
Hänge - ca 4x1 cm
Trumlad kristall - ca 10-25 g
Rå kristall - 20-40 g

Kedja - 45 cm

Skötselråd: För att dina kristallsmycken ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd dom när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på smycket.

Här kan du lära dig mer om Rosenkvarts

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.