Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Vattuman

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Vattuman tecken (20 januari – 18 februari) eller för dig som vill ta del av Vattuman egenskaper & energier.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Vattumannens tecken (20 januari – 18 februari) eller för dig som vill ta del av Vattumannens egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Vattuman!

I Kittet igår:
Bergskristall - Bergskristallen är kristallernas kristall. Den hjälper till att boozta andra kristallers egenskaper och kan även rena dom. Bergkristallen kan även hjälpa dig med att bringa klarhet i vissa situationer eller problem samtidigt som den ökar ditt fokus och höjer ditt medvetande. Bergskristall har en förmåga att rensa bort negativ energi och istället lagra positiv energi.

Fluorit - Fluorit är en perfekt kristall att ha på ditt skrivbord för att behålla fokus och koncentration när du arbetar eller studerar. Den öppnar upp och tar bort blockeringar för att skärpa ditt sinne vilket gör att du kan prestera på topp och att ditt arbete flyter på bra.

Rosa Ametist - Den rosa ametisten är en fantastiskt vacker sort av ametist med sin härliga rosa/lila färg. Den har en väldigt kärleksfull, lugn och fridfull energi. Den stärker din intuition samtidigt som den dämpar stress, oro och rädslor. Detta är verkligen en kärlekens kristall som öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig ta emot både kärlek och vänskap.

Persikomånsten - Persikomånsten har som andra Månstenar ett starkt band till månen och är en kristall för den som vill leva i samklang med månens faser. Precis som Månen så lyser Månstenen upp din väg framåt och hjälper dig att ta rätt beslut och välja rätt väg i livet. Månstenen är perfekt för dig som vill släppa taget, börja om och få en nystart i livet. Månsten sägs även hjälpa dig att finna din inre trygghet och styrka. Den sprider en lugn energi och bidrar till en känsla av ro vilket skapar en stressfri och balanserad vardag.

Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en kristall som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.