Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Våg

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Vågens tecken (23 september – 22 oktober) eller för dig som vill ta del av Vågens egenskaper & energier.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Vågens tecken (23 september – 23 oktober) eller för dig som vill ta del av Vågens egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Våg!

I Kittet igår:
Hypersten - Den fantastiskt fina & silverskimrande Hypersten är en perfekt kristall att använda för vägledning i livet eller vid problemlösning. Den hjälper din andliga utveckling samt stärka din intuition. Den sägs även vara bra mot överkänslighet i stressiga och hektiska miljöer.

Turmalinkvarts - Turmalinkvarts är en kombination av Bergskristall & Svart Turmalin och besitter därför egenskaperna från båda dessa kristaller. Den är en beskyddande kristall som skyddar mot negativ energi och har även helande egenskaper som kan rensa bort negativ energi från din kropp eller ditt hem. Den hjälper dig att bli ditt bästa jag och röjer alla hinder på vägen. I och med att Turmalinkvartsen innehåller Bergskristall så har den en väldigt hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är också väldigt bra för att balansera Yin och Yang energier.

Lepidolit - Lepidolit hjälper dig att finna en känslomässig balans och säg också kunna hjälpa till att reducera stress och nedstämdhet. Den skänker lugn, harmoni och optimism. Den främjar kärleken till dig själv och stärker ditt tålamod samtidigt som den uppmuntrar dig till att vara ärlig både med dig själv och med andra. Det är en perfekt kristall att grunda dig med när du genomgår en större förändring.

Botswana Agat - Botswana agaten är en agat som endast finns i Botswana. Den hjälper dig att behålla lugnet, vara i balans och se lösningar istället för problem. Den sägs även kunna höja ditt humör om du känner dig nere. Den tar bort negativa tankemönster som blockerar dig och får dig istället att tänka positivt. Den sägs också öka attraktionskraften mellan dig och din partner.

Solsten - Solstenen har en stark koppling till solen och till ljuset. Den ger ljus och hopp i varje situation och sprider lycka och positivitet. Solstenen har en glad och härlig energi som höjer humöret. Solstenen sägs även lindra stress, ta bort rädslor och den kan ge beskydd mot energiläckage och mot energitjuvar. Den ger tur, lycka och överflöd! Ett måste att ha i kristallsamlingen helt enkelt!


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.