Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Skytt

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Skyttens tecken (22 november – 21 december) eller för dig som vill ta del av Skyttens egenskaper & energier.

I lager
Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Skyttens tecken (22 november – 21 december) eller för dig som vill ta del av Skyttens egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Skytt!

I Kittet igår:
Sodalit - Sodalit är en sten som hjälper dig att tänka kreativt. Den booztar även ditt självförtroende och din självkänsla och hjälper dig att våga ta plats och stå upp för dig själv och vad du tycker. Sodalit sägs även främja vänskap och gemenskap med andra.

Labradorit - Labradorit är en väldigt beskyddande sten som tar bort negativa energier och förhindrar energiläckage. Den sägs kunna ta fram det bästa i människor och  är även ett bra stöd när du genomgår förändringar då den ger dig styrkan och uthålligheten du behöver för att ta dig igenom dom. Labradorit säg även kunna stärka din intuition och ditt självförtroende. En perfekt sten för dig som vill våga ta för dig lite mer i livet.

Snöflingeobsidian - Snöflinge Obsidianen är en väldigt grundande kristall och sägs balansera kropp och själ och även lösa upp negativa blockeringar. Den hjälper dig att fokusera på det som är viktigt och behålla ditt fokus i stressiga situationer. Den hjälper även till med att bryta negativa tankemönster och läka gamla sår.

Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en kristall som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen.

Guldobsidian - Guldobsidian är en svart kristall som skimrar i guld och den är en väldigt kraftfull & beskyddande sten. Den sägs lösa upp negativ energi och renar din aura. Den sägs även hjälpa till vid problemlösning och vid självreflektion.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.