Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Skorpion

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Skorpionens tecken (23 oktober – 21 november) eller för dig som vill ta del av Skorpionens egenskaper & energier.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Skorpionens tecken (23 oktober – 21 november) eller för dig som vill ta del av Skorpionens egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Skorpion!

I Kittet igår:
Rökkvarts - Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Att ha en rökkvarts i hallen är också ett bra sätt att skydda ditt hem mot dåliga vibes. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra att använda vid meditation för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig.

Granat - Granat är en riktig Power-kristall som sägs skänka styrka, uthållighet och mod. Granat får dig att leva ditt liv så passionerat och fullt ut som möjligt. Granat kan även med fördel användas om du vill attrahera någonting, det kan exempelvis vara en kärlekspartner men även annat som du vill ha mer utav i ditt liv.

Snökvarts - Snökvarts säga bringa både tur, lycka och framgång! Den sägs även skänka en väldigt harmonisk och lugn kvinnlig energi, även kallad yin-energi. Har du problem med obalans i dina hormoner så ska Snökvarten kunna hjälpa dig med att få dom balanserade igen.

Labradorit - Labradorit är en väldigt beskyddande sten som tar bort negativa energier och förhindrar energiläckage. Den sägs kunna ta fram det bästa i människor och  är även ett bra stöd när du genomgår förändringar då den ger dig styrkan och uthålligheten du behöver för att ta dig igenom dom. Labradorit säg även kunna stärka din intuition och ditt självförtroende. En perfekt sten för dig som vill våga ta för dig lite mer i livet.

Regnbågsmånsten - Regnbågsmånsten/Vit Månsten har ett starkt band till månen och är en sten för den som vill leva i samklang med månens faser. Månstenen är perfekt för den som vill släppa taget, börja om och få en nystart i livet. Den sprider en lugn energi och bidrar till en känsla av ro vilket skapar en stressfri och balanserad vardag.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.