Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Oxe

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Oxens tecken (20 april – 20 maj) eller för dig som vill ta del av Oxens egenskaper & energier.

I lager
Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Oxens tecken (20 april – 20 maj) eller för dig som vill ta del av Oxens egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Oxe!

I Kittet igår:
Smaragd - Smaragd hjälper dig att öppna upp ditt hjärtchakra och hitta ditt hjärtas sanning. Den för in mer kärlek och lojalitet i livet och sägs kunna tända en låga som släkts. Den ger energi och främjar inspiration och kreativitet! Den sägs även attrahera rikedom i alla dess former!

Tigeröga - Tigeröga är en kristall som skänker inre styrka och mod. Den booztar ditt självförtroende och ger kraft och energi. Den sägs även skydda mot faror och är bra att ha med sig när man är på resande fot. Den gör dig handlingskraftig och ger dig den skjuts du behöver för att komma framåt i livet.

Grön Aventurin - Grön Aventurin är kristallernas egna fyrklöver. Den sägs främja framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Den ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären.

Orange Selenit - Orange Selenit är en sten som förbättrar ditt mående och höjer din självkänsla samtidigt som det är en väldigt beskyddande sten som renar dig och din energi från negativa energier. Den inger både en känsla av trygghet och lugn och är en väldigt bra sten att använda under din meditation då den hjälper dig att rensa dina tankar och istället kan se saker klart och tydligt.

Rosenkvarts - Rosenkvarts är en favoritkristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg men sprider framförallt kärleksfulla vibrationer. En perfekt present att ge till någon du tycker om!


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.