Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Lycka

  • 279 kr

Känner du att du vill föra in mer tur, lycka och glädje i ditt liv? Då är detta kristallkit någonting för dig!

I lager
Dela

Känner du att du vill föra in mer tur, lycka och glädje i ditt liv? Då är detta kristallkit någonting för dig! Kittet innehåller kristaller med egenskaper som bringar tur, happy vibes, medgång och livsglädje! Ett helt fantastiskt kristallkit helt enkelt! Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon du vill göra glad!

I Kittet igår:
Rosa Agat - Den Rosa agaten hjälper dig att sänka kraven på dig själv och att få dig att förstå att du är bra precis som du är. Den stärker din självkänsla och tar bort skuldkänslor som tynger dig. Den hjälper också till att bryta negativa tankemönster och höjer ditt humör. Den får dig att se möjligheter istället för problem och är en väldigt bra kristall för att läka hjärtesorg.

Solsten -  Solstenen har en stark koppling till solen och till ljuset. Den ger ljus och hopp i varje situation och sprider lycka och positivitet. Solstenen har en glad och härlig energi som höjer humöret. Solstenen sägs även lindra stress, ta bort rädslor och den kan ge beskydd mot energiläckage och mot energitjuvar. Den ger tur, lycka och överflöd! Ett måste att ha i kristallsamlingen helt enkelt!

Angel Aura - Angel aura är en riktig glädjespridare och hjälper dig att hålla humöret uppe! Den bringar livsglädje och har en kärleksfull och omhändertagande energi. Den sprider lätthet, glädje och lugn. Den sägs även kunna rena båda din aura och alla dina chakran.

Grön Aventurin - Kristallernas egna fyrklöver! Den sägs främja tur, framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Den ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären.Här kan du lära dig mer om Grön Aventurin

Gul Kalcit - Gul Kalcit är en glad kristall som påminner om solsken. Den har en varm och glad energi som hjälper dig att vara optimistisk i livet. Den hjälper dig att se lite lättare på saker och motverkar även stress och rädsla. Gul kalcit är också en perfekt kristall för dig som vill arbeta med ditt självförtroende och självkänsla.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.