Kristallkit Lugn

Detta kristallkit innehåller kristaller som hjälper dig att komma ner i varv, minskar stress och sprider lugn energi.

Behöver du mer lugn och ro i ditt liv? Detta kristallkit innehåller kristaller som hjälper dig att komma ner i varv och sprider lugn energi. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som går igenom en stressig period eller behöver komma ner i varv. 


I Kittet igår:
Howlit - Howlit hjälper dig att finna lugn och ro. Den hjälper dig att få en bra sömn och kan därför gärna läggas under kudden eller på nattduksbordet. Den kan även hjälpa till att absorbera ilska, både din egna och ilska som riktas mot dig.

Lepidolit - Lepidolit hjälper dig att finna en känslomässig balans och säg också kunna hjälpa till att reducera stress och nedstämdhet. Den skänker lugn, harmoni och optimism. Den främjar kärleken till dig själv och stärker ditt tålamod samtidigt som den uppmuntrar dig till att vara ärlig både med dig själv och med andra. Det är en perfekt kristall att grunda dig med när du genomgår en större förändring.

Agat - Agaten har skyddande egenskaper och kan bland annat ge skydd mot energitjuvar, under resor och under graviditet. Agat stärker ditt självförtroende och hjälper dig att tycka om dig själv precis om du är. Den ger också en känsla av lugn, harmoni och balans i livet.

Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. Här kan du lära dig mer om Ametist

Blåkvarts - Blåkvarts hjälper dig att ta hand om och vara snäll mot dig själv. Den kan vara ett extra stöd under en tuff period och hjälpa dig att se vad som behövs förändras i ditt liv för att du ska må så bra som möjligt. 


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.