Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Lejon

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Lejonets tecken (23 juli – 22 augusti) eller för dig som vill ta del av Lejonets egenskaper & energier.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Lejonets tecken (23 juli – 22 augusti) eller för dig som vill ta del av Lejonets egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Lejon!

I Kittet igår:
Pyrit - Pyrit är en riktig framgångs kristall som hjälper dig att få både självförtroendet och motivationen för att nå dina mål. Den sägs även attrahera rikedom och överflöd. En perfekt kristall att ha på skrivbordet för att ge en skjuts i karriären! 

Onyx - Onyx sägs stärka din mentala utveckling och kan hjälpa dig att fatta bra beslut samt öka ditt självförtroende. Den skänker styrka och beskydd vid svåra utmaningar och kan hjälpa dig att inte låta rädslor hålla dig tillbaka. Den ska även skänka tur, framgång och lycka!

Solsten - Solstenen har en stark koppling till solen och till ljuset. Den ger ljus och hopp i varje situation och sprider lycka och positivitet. Solstenen har en glad och härlig energi som höjer humöret. Solstenen sägs även lindra stress, ta bort rädslor och den kan ge beskydd mot energiläckage och mot energitjuvar. Den ger tur, lycka och överflöd! Ett måste att ha i kristallsamlingen helt enkelt!

Granat - Granat är en riktig Power-kristall som sägs skänka styrka, uthållighet och mod. Granat får dig att leva ditt liv så passionerat och fullt ut som möjligt. Granat kan även med fördel användas om du vill attrahera någonting, det kan exempelvis vara en kärlekspartner men även annat som du vill ha mer utav i ditt liv.

Röd Golden Healer - Röd Golden Healer eller Hematoidkvarts som den också kallas hjälper till att balansera både kropp, själ och alla dina chakran. Den är därför mycket användbar både under meditation och för healing. Den har lugnande egenskaper samtidigt som den stärker ditt självförtroende och din självkänsla.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.