• Kristallkit Kräfta Stjärntecken
  • Kristallkit Kräfta Stjärntecken

Kristallkit Kräfta

249 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Kräftans tecken (21 juni – 22 juli) eller för dig som vill ta del av Kräftans egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Kräfta!

I Kittet igår:
Vit Selenit - Vit Selenit är en kristall med renande egenskaper som hjälper dig att ta bort negativ energi och renar din aura. Du kan använda den för att rena ditt hem, andra kristaller eller din egna energi. Selenit kan med fördel användas vid meditation för bringa klarhet och ett inre lugn.

Sodalit - Sodalit är en kristall som hjälper dig att tänka kreativt. Den booztar även ditt självförtroende och din självkänsla och hjälper dig att våga ta plats och stå upp för dig själv och vad du tycker. Sodalit sägs även främja vänskap och gemenskap med andra.

Regnbågsmånsten - Regnbågsmånsten/Vit Månsten har ett starkt band till månen och är en sten för den som vill leva i samklang med månens faser. Månstenen är perfekt för den som vill släppa taget, börja om och få en nystart i livet. Den sprider en lugn energi och bidrar till en känsla av ro vilket skapar en stressfri och balanserad vardag.

Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en kristall som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 

Rosenkvarts - Rosenkvarts är en favorit kristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den sprider kärleksfull energi och är en perfekt kristall om du vill boozta kärleken i en relation eller varför inte till dig själv? Self love is key! Rosenkvarts passar också väldigt bra som en kristall att ge bort i present. 


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.