Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Karriär

  • 279 kr

Vill du ta nästa steg i din karriär, bli framgångsrik i din nuvarande anställning eller vill du bli egen företagare så är detta kristallkit något för dig!

I lager
Dela

Let’s get down to business! Vill du ta nästa steg i din karriär, bli framgångsrik i din nuvarande anställning eller vill du bli egen företagare så är detta kristallkit någonting för dig! Kittet innehåller kristaller som bringar framgång, motivation och allt du behöver för att nå dina drömmar och mål! Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som precis tagit studenten/examen, till någon som ska starta eget eller till någon som fått en ny anställning.


I Kittet ingår:
Pyrit - Detta är en riktig framgångs kristall som hjälper dig att få både självförtroendet och motivationen för att nå dina mål. Den sägs även attrahera rikedom och överflöd. En perfekt kristall att ha på skrivbordet för att ge en skjuts i karriären!

Blomsteragat - Denna kristall är ett måste för den egna företagaren eller för den som vill nå sin fulla potential inom karriären eller i livet. Den hjälper dig att växa och att nå dina mål och drömmar! En riktigt drömkristall helt enkelt! 

Grön Aventurin - Kristallernas egna fyrklöver! Den sägs främja tur, framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Den ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären. Här kan du lära dig mer om Grön Aventurin


Karneol - Detta är en sten som sätter fart på kreativiteten och främjar inspiration. Den uppmanar till handling och ger dig modet för att lyckas med det du tar dig för. Karneol har en varm och uppiggande energi som hjälper dig pigga upp både kropp och själ.

Fluorit - Fluorit är en perfekt kristall att ha på ditt skrivbord för att behålla fokus och koncentration när du arbetar eller studerar. Den öppnar upp och tar bort blockeringar för att skärpa ditt sinne vilket gör att du kan prestera på topp och att ditt arbete flyter på bra.
*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.