Kristallkit Kärlek

Letar du efter kärleken eller vill du få in med kärleksfull energi i ditt liv? Då är detta kärleksfulla kristallkit någonting för dig!

Letar du efter kärleken eller vill du få in med kärleksfull energi i ditt liv? Kanske stärka kärleken i en relation eller till dig själv? Då är detta kärleksfulla kristallkit någonting för dig! Kittet innehåller kristaller som skänker Self Love, stärker relationer och sprider kärleksfull energiKittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som du tycker om!

I Kittet ingår:
Jordgubbskvarts - Är du på jakt efter din själsfrände så är Jordgubbskvartsen ett måste för dig! Det sägs att om du bär med dig din Jordgubbskvarts så dras din livspartner till dig!  Den sägs också bringa generositet, tacksamhet och förstärka kärleken i livet. Den främjar också handlingskraft och produktivitet och hjälper dig att inte skjuta upp saker.

Rosa Ametist - Den rosa ametisten är en fantastiskt vacker sort av ametist med sin härliga rosa/lila färg. Den har en väldigt kärleksfull, lugn och fridfull energi. Den stärker din intuition samtidigt som den dämpar stress, oro och rädslor. Detta är verkligen en kärlekens kristall som öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig ta emot både kärlek och vänskap!  Här kan du lära dig mer om Ametist


Botswana Agat - Botswana agaten är en agat som endast finns i Botswana. Den hjälper dig att behålla lugnet, va i balans och se lösningar istället för problem. Den tar bort negativa tankemönster som blockerar dig och får dig istället att tänka positivt. Den sägs också öka attraktionskraften mellan dig och din partner.

Rosenkvarts - Rosenkvarts är en favoritkristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg men sprider framförallt kärleksfulla vibrationer. En perfekt present att ge till någon du tycker om! Här kan du lära dig mer om Rosenkvarts

Smaragd - Smaragd hjälper dig att öppna upp ditt hjärtchakra och hitta ditt hjärtas sanning. Den för in mer kärlek och lojalitet i livet och sägs kunna tända en låga som släkts. Den ger energi och främjar inspiration och kreativitet! Den sägs även attrahera rikedom i alla dess former!
*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.