Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Jungfru

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Jungfruns tecken (23 augusti – 22 september) eller för dig som vill ta del av Jungfruns egenskaper & energier.

I lager
Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Jungfruns tecken (23 augusti – 22 september) eller för dig som vill ta del av Jungfruns egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Jungfru!

I Kittet igår:
Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en kristall som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 

Snöflingeobsidian - Snöflinge Obsidianen är en väldigt grundande kristall och sägs balansera kropp och själ och även lösa upp negativa blockeringar. Den hjälper dig att fokusera på det som är viktigt och behålla ditt fokus i stressiga situationer. Den hjälper även till med att bryta negativa tankemönster och läka gamla sår.

Amazonit - Amazonit öppnar upp ditt halschakra och hjälper dig att hitta din sanna röst. Ska du hålla en presentation eller genomföra ett uppträdande är detta en kristall du vill ha med dig som stöd. Den kan även stötta dig när du behöver prestera verbalt vid andra tillfällen, exempelvis under en arbetsintervju eller om du ska tala i ett viktigt möte.

Mossagat - Mossagat är en grundande kristall som hjälper oss att connecta med naturen och moder jord. En perfekt sten att ta med sig ut i naturen och meditera med för att grunda sig själv. Mossagaten är även en kristall för den som startar en ny verksamhet då den sägs dra till sig rikedom och överflöd.

Rosenkvarts - Rosenkvarts är en favoritkristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg men sprider framförallt kärleksfulla vibrationer. En perfekt present att ge till någon du tycker om!*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.