Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallkit Fisk

  • 279 kr

Ett Kristallkit för dig som är född i Fiskarnas tecken (19 februari – 20 mars) eller för dig som vill ta del av Fiskarnas egenskaper & energier.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Ett Kristallkit för dig som är född i Fiskarnas tecken (19 februari – 20 mars) eller för dig som vill ta del av Fiskarnas egenskaper & energier. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till en Fisk!

I Kittet igår:
Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en kristall som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 

Amazonit - Amazonit öppnar upp ditt halschakra och hjälper dig att hitta din sanna röst. Ska du hålla en presentation eller genomföra ett uppträdande är detta en kristall du vill ha med dig som stöd. Den kan även stötta dig när du behöver prestera verbalt vid andra tillfällen, exempelvis under en arbetsintervju eller om du ska tala i ett viktigt möte.

Rosa Ametist - Den rosa ametisten är en fantastiskt vacker sort av ametist med sin härliga rosa/lila färg. Den har en väldigt kärleksfull, lugn och fridfull energi. Den stärker din intuition samtidigt som den dämpar stress, oro och rädslor. Detta är verkligen en kärlekens kristall som öppnar upp ditt hjärta och hjälper dig ta emot både kärlek och vänskap.

Fluorit - Fluorit är en perfekt kristall att ha på ditt skrivbord för att behålla fokus och koncentration när du arbetar eller studerar. Den öppnar upp och tar bort blockeringar för att skärpa ditt sinne vilket gör att du kan prestera på topp och att ditt arbete flyter på bra.

Karneol - Karneol är en kristall som sätter fart på kreativiteten och främjar inspiration. Den uppmanar till handling och ger dig modet för att lyckas med det du tar dig för. Karneol har en varm och uppiggande energi som hjälper dig pigga upp både kropp och själ.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.