Kristallkit Beskydd

Behöver du skydd mot negativ energi i din omgivning? Kanske är du en högkänslig person? Då är detta Beskyddande kristallkit någonting för dig!

Känner du att du är i behov av att skydda dig mot negativ energi i din omgivning? Kanske är du en högkänslig person som har lätt för att dra åt dig av andras energier och sinnesstämningar eller så kanske du just nu befinner dig i en miljö eller situation som inte gynnar din energi. Då är detta Beskyddande och Grundande kristallkit någonting för dig! Kittet innehåller kristaller som skänker beskydd mot negativa energier, minskar stress och hjälper dig att känna dig lugn och grundadKittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som du tror skulle vara i behov av lite stöttning!

I Kittet igår:
Svart Turmalin - Svart turmalin är en väldigt beskyddande sten som omvandlar negativ energi till positiv. Den är också mycket grundande och både skyddar och balanserar dina chakran. En perfekt sten för högkänsliga personer som kan behöva ett skydd mot andra personers energier. Den har också en väldigt grundande energi som hjälper dig att stressa ner, känna trygghet och lugn.

Turmalinkvarts - Turmalinkvarts är en kombination av Bergskristall & Svart Turmalin och besitter därför egenskaperna från båda dessa kristaller. Den är en beskyddande kristall som skyddar mot negativ energi och har även helande egenskaper som kan rensa bort negativ energi från din kropp eller ditt hem. Den hjälper dig att bli ditt bästa jag och röjer alla hinder på vägen. I och med att Turmalinkvartsen innehåller Bergskristall så har den en väldigt hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är också väldigt bra för att balansera Yin och Yang energier.

Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en kristall som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen.

Labradorit - Den vackert skimrande Labradoriten är en väldigt beskyddande sten som tar bort negativa energier och förhindrar energiläckage. Den är även ett bra stöd när du genomgår förändringar då den ger dig den styrkan och uthålligheten du behöver för att ta dig igenom dom. Labradorit säg även kunna stärka din intuition och utveckla dina andliga förmågor. 

Rökkvarts - Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Att ha en rökkvarts i hallen är också ett bra sätt att skydda ditt hem mot dåliga vibes. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra att använda vid meditation för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig. 


Tänk på att rena dina kristaller med jämna mellanrum då dom kan dra åt sig av den negativa energin som dom renar. Palo Santo & Salvia är två väldigt populär rökelser att använda för att rena kristaller.*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.