Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Kristallburskit

  • 149 kr

Välj själv vilken kristall du vill bära med dig idag! Kristallburskitet innehåller ett kristallburshänge till halsband samt 4 mindre kristaller.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Med detta silverpläterade spiralhänge till halsband kan du själv välja vilken av dina kristaller du vill bära med dig idag. I detta kit ingår ett spiralhänge och 4 kristaller i mindre storlek som passar utmärkt i spiralhänget! Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall och passar även utmärkt att ge bort till någon i present. Du kan även välja att köpa till en kedja till ditt Kristallkit för att komplettera Kristallhänget.

I kittet ingår:
Citrin - Citrin är en riktig Happyfeel-kristall som sprider glad och positiv energi. Den behöver aldrig renas då den inte kan dra åt sig negativ energi. Den ger ditt självförtroende en skjuts och hjälper dig att ha en positiv inställning till livet. Citrin är också en väldigt generös kristall som bringar överflöd och hjälper dig att uppnå framgång och rikedom.
Ametist - Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. Här kan du lära dig mer om Ametist
Agat - Agaten har skyddande egenskaper och kan bland annat ge skydd mot energitjuvar, under resor och under graviditet. Agat stärker ditt självförtroende och hjälper dig att tycka om dig själv precis om du är.
Karneol - Detta är en sten som sätter fart på kreativiteten och främjar inspiration. Den uppmanar till handling och ger dig modet för att lyckas med det du tar dig för. Karneol har en varm och uppiggande energi som hjälper dig pigga upp både kropp och själ.

Mått:
Spiralhänge: ca 2x2 cm
Kristaller: ca 1x1 cm
Kedja: 51 cm

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.