Grön Aventurinkit

I detta Grön Aventurin Kristallkit ingår ett kristallarmband, ett kristallhänge, en trumlad kristall och en rå kristall av Grön Aventurin.

I detta Grön Aventurin Kristallkit ingår ett kristallarmband i Grön Aventurin, ett kristallhänge i Grön Aventurin (välj själv guld eller silver), en trumlad Grön Aventurin kristall och en rå Grön Aventurin kristall. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av kristallen Grön Aventurin. Du kan även välja att köpa till en kedja till ditt Kristallkit för att komplettera Kristallhänget.

Grön Aventurins Egenskaper: Tur, Framgång, Överflöd

Grön Aventurin är kristallernas egna fyrklöver. Den sägs främja framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Den ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären.

Chakra: Hjärtchakrat
Stjärntecken: Kräftan

Mått:
Armband - Innermått ca 15-16 cm
Hänge - ca 4x1 cm
Trumlad kristall - ca 10-25 g
Rå kristall - 10-40 g

Kedja - Guld: 45 cm, Silver: 51 cm

Skötselråd: För att dina kristallsmycken ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd dom när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på smycket.

Här kan du lära dig mer om Grön Aventurin

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.