Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Cleansing Kit

  • 249 kr

Rena dina kristaller, ditt hem eller din egna energi med detta fantastiska Cleansing Kit! I kittet ingår allt du behöver för att rena bort oönskade energier.

I lager
Dela

Rena dina kristaller, ditt hem eller din egna energi med detta fantastiska Cleansing Kit! I detta kit ingår allt du behöver för att på ett enkelt och effektivt sätt rena bort oönskade energier. Du får två kristaller och två olika rökelser som alla besitter renande egenskaper!

Vit Selenit
Vit Selenit är en kristall med renande egenskaper som hjälper dig att ta bort negativ energi och renar din aura. Du kan använda den för att rena ditt hem, andra kristaller eller din egna energi. Selenit kan med fördel användas vid meditation för bringa klarhet och ett inre lugn.

Bergskristall
Bergskristallen är kristallernas kristall. Den hjälper till att boozta andra kristallers egenskaper och kan även rena dom. Bergkristallen kan även hjälpa dig med att bringa klarhet i vissa situationer eller problem samtidigt som den ökar ditt fokus och höjer ditt medvetande. Bergskristall har en förmåga att rensa bort negativ energi och istället lagra positiv energi.

Salvia
Salvia är en rökelse som renar energi och har en lugnande doft. Perfekt att använda för att rena sina kristaller, sitt hem eller sin egna energi. Den kan också med fördel användas inför meditation eller inför ett yogapass för att komma i rätt stämning. Tänd din rökelse och låt den brinna några sekunder. Skaka sedan din rökelse så att lågan slocknar och använd röken för att rena det du vill.

Palo Santo
Palo Santo är en rökelse som renar energi och har en lugnande doft. Palo Santo kallas även för “Holy Wood” (Heligt träd) och den har använts av urbefolkningen i Sydamerika under många år. Du kan använda din Palo Santo för att rena ditt hem, dina kristaller eller din egna energi. Den är perfekt att använda inför din meditation eller ditt yogapass för att komma i rätt stämning. Tänd din rökelse och låt den brinna några sekunder. Skaka sedan din rökelse så att lågan slocknar och använd röken för att rena det du vill. 

Denna Palo Santo är utvunnen ur naturligt fallna och döda träd så inget träd eller skog har kommit till skada och ingen trädfällning sker i tillverkningen.