Bergskristallkit

I detta Bergskristallkit ingår ett kristallarmband i Bergskristall, ett kristallhänge i Bergskristall, en trumlad & en rå Bergskristall.

I detta Bergskristallkit ingår ett kristallarmband i Bergskristall, ett kristallhänge i Bergskristall (välj själv guld eller silver), en trumlad Bergskristall kristall och en rå Bergskristall kristall. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av kristallen Bergskristall. Du kan även välja att köpa till en kedja till ditt Kristallkit för att komplettera Kristallhänget.

Bergskristallens egenskaper: Rena energi, Intuition, Healing

Bergskristallen är kristallernas kristall. Den hjälper till att boozta andra kristallers egenskaper och kan även rena dom. Bergkristallen kan även hjälpa dig med att bringa klarhet i vissa situationer eller problem samtidigt som den ökar ditt fokus och höjer ditt medvetande. Bergskristall har en förmåga att rensa bort negativ energi och istället lagra positiv energi.

Chakra: Kronchakrat
Stjärntecken: Vädur
Månadssten: April

Mått:
Armband - Innermått ca 15-17 cm
Hänge - ca 4x1 cm
Trumlad kristall - ca 10-25 g
Rå kristall - 20-40 g
Kedja - Guld: 45 cm, Silver: 45 cm

Skötselråd: För att dina kristallsmycken ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd dom när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på smycket.

Här kan du lära dig mer om Bergskristall

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.