Ametistkit

I detta Ametistkit ingår ett kristallarmband i Ametist, ett kristallhänge i Ametist, en trumlad Ametist kristall & en rå Ametist.

I detta Ametistkit ingår ett kristallarmband i Ametist, ett kristallhänge i Ametist (välj själv guld eller silver), en trumlad Ametist kristall och en rå Ametist kristall. Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av kristallen Ametist. Du kan även välja att köpa till en kedja till ditt Kristallkit för att komplettera Kristallhänget.

Ametistens egenskaper: Balans, Beskydd, Lugn

Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är härlig att  ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 

Månadssten: Februari
Stjärntecken: Vattuman
Chakra: Hjässa,Tredje Ögat, Kronchakrat

Mått:
Armband - Innermått ca 15-17 cm
Hänge - ca 4x1 cm
Trumlad kristall - ca 10-25 g
Rå kristall - 20-40 g
Kedjor: Guld - 45 cm, Silver- 51 cm

Skötselråd: För att dina kristallsmycken ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd dom när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på smycket.

Här kan du lära dig mer om Ametist

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.