Vita Kristaller

Vita kristaller är kända för att öka renhet och klarhet. De kan hjälpa till att öka medvetandet och är också förknippade med andlighet och själslig utveckling. En populär vit kristall är Selenit, som också är känd för att användas när du renar dina kristaller.

Här hittar du alla Blåa Kristaller, Gröna Kristaller, Gula Kristaller, Lila Kristaller, Orange Kristaller, Röda Kristaller, Rosa Kristaller och Svarta Kristaller.De mest populära vita kristallerna i Sverige och Europa

Det finns många olika sorters vita kristaller som finns i Sverige och Europa, varav några av de mest populära är selenit, kvarts och märklig.

Selenit är en mjuk, vitt-grå kristall som sägs ha en stark förmåga att rena de energier som finns i och omkring oss, samt att balansera våra chakran. Den hittas oftast i Spanien och Turkiet, men finns också i mindre mängder i Sverige och Europa. 

Kvarts är en av de mest vanliga kristallerna som finns i Sverige och Europa, och finns i många olika färger, inklusive vitt. Kvarts är känt för sin förmåga att rena och balansera energier, och används ofta för att skapa känslor av lugn och harmoni. 

Märklig är en vitt skimrande kristall som hittas i norra Sverige, och sägs ha starka renande egenskaper. Märklig används ofta för att rena och balansera energier, och sägs också kunna hjälpa till att stärka kroppens immunförsvar. 

Det finns många andra sorters vita kristaller som finns i Sverige och Europa, varav var och en har sina egna specifika egenskaper och användningsområden. Oavsett vilken vita kristall du väljer är de helt fantastiska!