Kristaller efter färg

Hos oss hittar du ett stort urval av kristaller i många olika färger på vår webshop. Du kan lätt sortera vårt utbud efter färg för att hitta den kristall du letar efter. 

Här hittar du alla Blåa Kristaller, Gröna Kristaller, Gula Kristaller, Lila Kristaller, Orange Kristaller, Röda Kristaller, Rosa Kristaller, Svarta Kristaller och Vita Kristaller.

Tryck här för att fortsätta läsa


Fördelar med färger & kristaller för hälsa och välbefinnande

Dessa färger kan påverka oss både medvetet och omedvetet och är ett sätt att kommunicera och förstå oss själva och andra. Ädelstenar och kristaller kan bära och förmedla färgernas vibrationer och kan användas som en form av färgterapi. Genom att bli medveten om hur färger påverkar oss kan vi också få en bättre förståelse för våra reaktioner och känslor. Färgterapi kan också användas för att skapa en specifik atmosfär eller känsla eller för att nå våra mål. Det är viktigt att använda färger med omsorg och att vara medveten om vad färgerna säger till oss.

Färger kan användas på många olika sätt, inklusive att använda färgade kläder, tillbehör eller heminredning för att skapa en specifik stämning eller för att förmedla en viss känsla. Det kan också användas genom att titta på färgade bilder eller genom att använda färgade ljus. Vissa människor använder också färger genom att visualisera färger i sin tanke eller genom att använda färgade stenar eller kristaller.

Kristaller och färger kan användas för att balansera och harmonisera chakrorna, vilket är energicentra i kroppen. Varje chakra är förknippat med en specifik färg och kan påverkas positivt genom att använda denna färg. Färger kan också användas för att lindra stress och ångest, förbättra sömnen, öka kreativiteten och förbättra allmän hälsa och välbefinnande.