Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Grön Kalcit

Grön Kalcit är en kristall som många tror kan hjälpa dig att våga drömma stort och manifestera det du innerligt önskar. Den sägs stärka attraktionslagen och hjälpa dig att nå dina mål och drömmar. Dessutom tror många att Grön Kalcit kan hjälpa dig att öka din självkänsla och släppa taget om saker som inte längre gynnar dig.

Grön Kalcit Rå Grön Kalcit Rå

Grön Kalcit Rå

59 kr
I lager

Grön Kalcit - Stärkande sten för självkänsla och manifestation

Grön Kalcit är en vacker sten som sägs ha många positiva egenskaper. Den är starkt kopplad till naturen och kan hjälpa dig att öka din självkänsla samtidigt som den ger känslomässig balans. Dessutom sägs den kunna öppna upp för överflöd och framgång genom att stärka dragningskraften för det du önskar dig ska manifesteras.

Egenskaper hos Grön Kalcit

Grön Kalcit är en kristall som är kopplad till hjärtchakrat. Den sägs vara starkt kopplad till naturen och kan hjälpa dig att öppna upp för en starkare koppling mellan kroppens energikanaler och chakran. Genom att stilla rösten hos det tänkande sinnet kan Grön Kalcit hjälpa dig att förbättra kvaliteten på meditationer och få klarhet i dina tankar. Dessutom sägs den kunna öka din självkänsla och ge känslomässig balans.

Grön Kalcit sägs vara en stimulerande sten för trädgårdsentusiasten, vilket kan hjälpa till att stärka kontakten med naturen. Dessutom sägs den kunna hjälpa till att lösa upp gamla energimönster och övertygelser som kan hålla dig tillbaka, vilket kan vara till stor hjälp vid stora förändringar.

Användningsområde för Grön Kalcit

Grön Kalcit kan användas på många olika sätt. För att få ut maximal effekt kan du meditera med den över hjärtchakrat. Då sägs den skapa en starkare koppling mellan kroppens energikanaler och chakran, vilket kan hjälpa dig att öka självkänslan och få känslomässig balans. Dessutom kan den hjälpa dig att manifestera dina inre önskningar genom att stärka dragningskraften.

En annan användning för Grön Kalcit är att ha den nära dig under dagen, antingen som smycke eller i fickan. Då kan den hjälpa dig att känna dig klar och avslappnad under vardagens stress.

Fysiska egenskaper hos Grön Kalcit

Grön Kalcit sägs ha många positiva fysiska egenskaper. Den sägs kunna stärka kroppen och dess försvar samtidigt som den lär vara renande för både kropp och aura. Dessutom kan den vara till hjälp vid förlossning genom att stärka kroppen och verka renande under förloppet.

Vad är Grön Kalcit?

Grön Kalcit är en kristall som tillhör kalcitfamiljen och förekommer i olika nyanser av grönt. Den är vanligtvis halvgenomskinlig till genomskinlig och kan ha en glänsande yta. Grön Kalcit anses ha både känslomässiga och fysiska hälsofördelar och används ofta i andliga och alternativa hälsokretsar.

Vad är egenskaperna hos Grön Kalcit?

Grön Kalcit anses vara starkt kopplad till naturen och kan hjälpa till att öka självkänslan och ge känslomässig balans. Den sägs också stärka kroppen och dess försvar. Grön Kalcit sägs även kunna lösa upp gamla energimönster och övertygelser som kan hålla dig tillbaka, och hjälpa dig att släppa det som inte längre gynnar dig.

Hur använder man Grön Kalcit?

Grön Kalcit kan användas på olika sätt beroende på dess syfte. För att öka självkänslan och ge känslomässig balans, rekommenderas det att meditera med Grön Kalcit över hjärtchakrat. Det sägs skapa en starkare koppling mellan kroppens energikanaler (Nadis) och chakran, vilket hjälper till att förbättra kvaliteten på meditationer genom att stilla rösten hos det tänkande sinnet.

Grön Kalcit kan också programmeras för att manifestera dina inre önskningar och få en att känna sig klar och avslappnad under vardagens stress. Att sova med denna sten kan dessutom göra drömmar trevligare.

Vilket chakra relaterar Grön Kalcit till?

Grön Kalcit relaterar till hjärtchakrat, vilket är centrerat runt bröstkorgen och är associerat med kärlek, medkänsla och acceptans.

Vilka andra kristaller fungerar bra tillsammans med Grön Kalcit?

Grön Kalcit harmonierar med andra kristaller som Petalit, Lepidolit, Peridot och alla andra kristaller i kalcitfamiljen.

Finns det några fysiska hälsofördelar med Grön Kalcit?

Grön Kalcit anses stärka kroppen och dess försvar, samt rena kroppen och aura från gifter och dåliga energier. Det sägs även vara en stimulerande sten för trädgårdsentusiaster och hjälpa till vid stora förändringar genom att underlätta övergångsprocessen.