Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Celestit

Celestin, även känd som änglarnas sten, är en mycket andlig sten som förbättrar kommunikationen mellan dig och den andliga världen. Den sprider lugn och harmoni och har en mycket fredlig energi som kan hjälpa vid konflikter. Det sägs att den ger hopp i svåra situationer och också förbättrar turen, lyckan och framgången.

Celestit eller Celestin - Kristallen som sägs ge lycka, höga energier och änglakontakt

Celestit, också känt som Celestin, är en sällsynt och vacker kristall som anses ha höga vibrationer. Kristallen sägs ge lugn och harmoni i svåra tider och bringa ljus och hopp till de som bär den.

Vad är Celestit?

Celestit är en ljusblå kristall som huvudsakligen består av strontiumsulfat. Den kan också ha vita eller genomskinliga inslag. Kristallen är vanligtvis liten och finns i små kluster eller kristallformationer.

Egenskaper hos Celestit

Celestit anses vara en högvibrerande kristall som kan hjälpa till att balansera och harmonisera kroppen och sinnet. Kristallen sägs också ge en känsla av lugn och frid och främja öppenhet och medvetenhet. Celestit sägs också hjälpa till att öppna kommunikationskanalerna mellan människor och de högre andliga världarna.

Celestit och änglakontakt

Celestit anses vara en kraftfull kristall för att få kontakt med änglar och guider. Kristallen sägs kunna hjälpa till att öppna upp kanalerna för andlig kommunikation och skapa en djupare förbindelse med de högre andliga världarna.

Celestit och chakran

Celestit sägs vara en bra kristall för att balansera och aktivera både halschakrat och kronchakrat. Halschakrat är associerat med kommunikation och uttryck, medan kronchakrat är förknippat med andlighet och medvetande.