Blomsteragat

Det är dags att sätta igång! Denna kristall är en nödvändighet för den som vill driva eget företag eller nå sitt fulla potential i karriären eller livet. Den hjälper dig att utvecklas och att nå dina mål och drömmar! En verklig drömkristall helt enkelt!


Blomsteragat - Kristallen som hjälper dig nå dina drömmar

Blomsteragat är en kristall som anses vara en kraftfull allierad för den som vill nå sina drömmar och uppnå sin fulla potential. Denna kristall är perfekt för den som vill utveckla sitt företag, karriär eller livet på olika sätt.

Vad är blomsteragat?

Blomsteragat är en form av agat som har en kombination av färger, inklusive rosa, grön, lila och vit. Den unika färgsammansättningen orsakas av närvaron av olika mineralpartiklar i kristallen. Blomsteragat kan vara transparent eller ogenomskinlig och varierar i storlek och form.

Blomsteragat och dina drömmar

Blomsteragat anses vara en särskilt kraftfull kristall för att hjälpa dig att nå dina drömmar. Denna kristall sägs öka din självförtroende och hjälpa dig att utveckla positivt tänkande, vilket är avgörande för att uppnå framgång. Blomsteragat sägs också hjälpa dig att ta beslut och agera på dem på ett positivt sätt, vilket kan hjälpa dig att uppnå dina mål.