Angelit

Angelit är en ädelsten som är känd för sina spirituella egenskaper och förmåga att hjälpa dig att kommunicera med andevärlden och dina skyddsänglar. Stenen kan också stärka din egna intuition och kan ha en helande effekt på problem relaterade till halsen och halschakrat. Om du söker efter en sten som kan hjälpa dig att koppla upp med andevärlden och att stärka din intuition, kan angelit vara det rätta valet för dig.


Angelit - En guide till denna ljusa och fridfulla kristall

Angelit, också känt som Anhydrit, är en kristall med en mjuk och fridfull energi. Den anses ha en stark koppling till andliga dimensioner och hjälpa till att öppna upp för kommunikation med änglar och andliga guider. I denna guide kommer vi att utforska allt du behöver veta om Angelit, inklusive dess egenskaper, fördelar och hur du kan använda den i din dagliga meditation.

Egenskaper och färger hos Angelit

Angelit är en kristall som främst består av kalciumsulfat och förekommer i färgerna vitt, grått och blått. Den är mjuk och lätt att forma och polera, vilket gör den till en populär kristall för smyckestillverkning och andra dekorativa ändamål.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos Angelit är dess lugnande och fridfulla energi. Den hjälper till att frigöra stress och ångest och kan skapa en känsla av inre frid och harmoni. Det sägs också att Angelit har förmågan att stärka intuitionen och höja medvetandet, vilket gör det till en populär kristall för andliga praktiker.

Fördelar med Angelit

Angelit har många fördelar för både kropp och själ. Här är några av de vanligaste fördelarna med att använda Angelit:

 • Stresslindring: Angelit är känt för att hjälpa till att lindra stress och ångest. Den fridfulla energin hos kristallen hjälper till att frigöra spänningar och kan skapa en känsla av inre lugn.
 • Förbättrad kommunikation: Angelit sägs ha förmågan att öppna upp för kommunikation med andliga guider och änglar. Det kan också hjälpa till att förbättra kommunikationen i dina mellanmänskliga relationer.
 • Höjd intuition: Genom att hjälpa till att öppna upp det tredje ögat kan Angelit bidra till att höja din intuition och dina andliga förmågor.
 • Lugnande sömn: Angelit kan hjälpa till att främja en djup och fridfull sömn, vilket kan bidra till att förbättra din hälsa och välbefinnande.

Hur man använder Angelit

Angelit kan användas på olika sätt för att dra nytta av dess energier och fördelar. Här är några sätt att använda Angelit:

 1. Meditation: Lägg Angelit på ditt tredje öga under meditation för att hjälpa till att höja din intuition och andliga förmågor.

 2. Sömn: Placera Angelit under din kudde eller bredvid sängen för att främja en djup och fridfull sömn.

 3. Småstenar: Använd små Angelit-stenar som en bärbar amulett för att hjälpa till att frigöra stress och ångest under dagen.

Vad är Angelit?

Angelit är en ljusblå kristall som vanligtvis bildas av anhydrit. Det är en mjuk sten som har en mycket lugnande energi och anses vara en sten för kommunikation med andevärlden.

Vad är Angelits egenskaper?

Angelit sägs ha flera helande egenskaper, inklusive att främja kommunikation och klarhet i sinnet. Det sägs också hjälpa till att lindra ångest och depression, öka medvetenheten och höja vibrationerna. Andra säger att Angelit kan hjälpa till att öppna upp intuitionen och öka kontakt med skyddsänglar och guider.

Hur kan jag använda Angelit?

Angelit kan användas på flera sätt. En vanlig metod är att bära en Angelit-sten som smycke eller ha den i din ficka. Andra använder Angelit vid meditation eller i andliga ritualer. Du kan också placera en Angelit-sten i ditt hem eller arbetsplats för att hjälpa till att skapa en avslappnad och lugn atmosfär.

Vad är några intressanta fakta om Angelit?

 • Angelit är en relativt ny kristall och har bara funnits på marknaden sedan början av 1990-talet.
 • Kristallen har också kallats Blue Anhydrite och är en sällsynt form av anhydrit.
 • Namnet Angelit härstammar från kristallens förmåga att främja kommunikation med andevärlden, inklusive skyddsänglar och guider.
 • Angelit anses vara en skyddssten och används ofta vid andliga ritualer för att skapa en skyddande cirkel.
 • Kristallen anses också ha förmågan att öppna upp och aktivera det tredje ögat, vilket hjälper till att förbättra intuition och andliga förmågor.