Angel Aura

Angel aura är en sten som är känd för sin förmåga att sprida glädje och hålla humöret uppe. Den har en mycket kärleksfull och omhändertagande energi och kan hjälpa dig att känna dig lättare, mer glada och lugnare. Stenen sägs också kunna rena både din aura och alla dina chakran, vilket kan hjälpa dig att känna dig mer kopplad till din inre energi. 


Angel Aura - En vacker och andlig kristall

Angel Aura är en kristall som är känd för sin ljusa och vackra färg, vilket gör den till en populär kristall bland samlare och andligt sökande. Kristallen är en form av kvarts, som har behandlats med en fin dimma av platina, vilket ger den en unik och glittrande yta.

Angel Aura - En översikt

Angel Aura, även känd som Opal Aura eller Pearl Aura, är en form av kvarts som är behandlad med platina och silver för att skapa en regnbågsglittrande yta. Kristallen är vanligtvis färgad i nyanser av blått, grönt och rosa. Angel Aura-kristaller har en hög vibration och anses vara en kraftfull andlig verktyg som kan hjälpa till att öka medvetenheten, främja självförverkligande och stärka intuitionen.

Användningar av Angel Aura

Angel Aura är en kristall som kan användas på många olika sätt, inklusive meditation, healing och för att öka energin i ett rum. Kristallen anses hjälpa till att balansera chakran, lindra stress och oro, samt öka kreativiteten och inspirationen. Den används också för att stärka intuitionen, hjälpa till vid sömnproblem och för att lindra ångest och depression.

Angel Aura kan bäras som smycken, placeras på ett altare eller användas under meditation. Du kan också placera den i ett rum för att öka dess energi eller använda den i kombination med andra kristaller för att förstärka deras egenskaper.

Vad är en Angel Aura-kristall?

Angel Aura-kristaller är kvartskristaller som har behandlats med en fin beläggning av ädelmetall. Detta ger kristallen en iriserande, regnbågsfärgad yta som påminner om änglavingar, därav namnet "Angel Aura". Vanligtvis används platina eller silver för att skapa denna beläggning.

Vad är fördelarna med att använda Angel Aura-kristaller?

Angel Aura-kristaller anses ha ett stort antal fördelar, inklusive:

  • Förstärkt intuition och andlig medvetenhet
  • Förbättrat känslomässigt tillstånd, minskad stress och oro
  • Höjd kreativitet och inspiration
  • Ökad självmedvetenhet och förbättrad självbild
  • Förbättrad kommunikation och uttryck av känslor
  • Stärkt självförtroende och självkänsla

Fakta om Angel Aura-kristaller?

  • Angel Aura-kristaller anses vara "hjälpkristaller" som kan hjälpa till att öppna upp och aktivera dina chakran.
  • Beläggningen av ädelmetall på kristallen skapas genom en process som kallas "ångdeposition". Detta innebär att kristallen utsätts för höga temperaturer och en fin mist av ädelmetallångor appliceras på ytan.
  • Angel Aura-kristaller är relativt nya på kristallmarknaden och skapades först på 1980-talet.
  • De flesta Angel Aura-kristaller kommer från Brasilien, men de kan också hittas i andra delar av världen.