• Celestitkluster Ametistkluster

Kluster Duo

548 kr
499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Svårt att bestämma dig för Celestitkluster eller Ametistkluster? Då finns detta duo-paket för dig! Få ett Celestitkluster & ett Ametistkluster till ett förmånligt pris (ord.pris 548 kr).

Celestitkluster
Egenskaper: Spirituell, Konfliktlösning, Lugn

Celestin/Celestit, även kallad änglarnas sten, är en väldigt spirituell sten som stärker kommunikationen mellan dig och andevärlden. Den sprider lugn och harmoni och har en väldigt fridfull energi som kan hjälpa vid konflikter. Den sägs ge hopp i svåra situationer och bringar även tur, lycka och framgång.

Chakra: Halschakra 

Vikt & Mått:

ca 150-250 g, ca 5-7 cmAmetistkluster
Egenskaper: Balans, Beskydd, Lugn.

Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att placera i sovrummet för att få en lugn energi där eller att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 

Månadssten: Februari
Stjärntecken: Vattuman
Chakra: Hjässa,Tredje Ögat, Kronchakrat

Vikt & Mått:

ca 70-100 g, 5-7 cm


Här kan du lära dig mer om Ametist


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.