Citrinkluster

Otroligt vackra kluster i Citrin. Citrin är en väldigt glad & generös kristall som bringar överflöd och hjälper dig att uppnå framgång och rikedom.

Egenskaper: Glädje, självförtroende, överflöd

Dessa otroligt vackra Citrinkluster blir en magisk inredningsdetalj i ditt hem! Citrin är en riktig Happyfeel-kristall som sprider glad och positiv energi. Den behöver aldrig renas då den inte kan dra åt sig negativ energi. Den ger ditt självförtroende en skjuts och hjälper dig att ha en positiv inställning till livet. Citrin är också en väldigt generös kristall som bringar överflöd och hjälper dig att uppnå framgång och rikedom. Det säg att om du placerar en Citrin i det vänstra hörnet av ditt hus längst bort från din ytterdörr så kommer rikedom och överflöd att dras till ditt hem!

Chakra: Solarplexus
Stjärntecken: Tvilling
Månadssten: November

Mått:
Litet: ca 60-100 g, 6-8 cm
Stort: ca 330-365 g, 10-12 cm*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.