Rosa Agat Skiva Mini

Söta färgstarka Rosa Agatskivor i mini storlek. En färgklick till hemmet som även kan ladda dina kristaller! Lägg kristallerna du vill ladda på agatskivan.

Egenskaper: Glädje, Positivitet, Självkänsla

Supersöta & färgstarka Rosa Agatskivor i Mini storlek. En perfekt färgklick till hemmet som även kan ladda dina kristaller! Lägg dom kristallerna du vill ladda på agatskivan och låt dom laddas med agatskivans härliga energi! Rosa Agat hjälper dig att sänka kraven på dig själv och att få dig att förstå att du är bra precis som du är. Rosa Agat stärker din självkänsla och tar bort skuldkänslor som tynger dig. Rosa Agat hjälper också till att bryta negativa tankemönster och höjer ditt humör. Rosa Agat får dig att se möjligheter istället för problem och är en väldigt bra kristall för att läka hjärtesorg.

Den Rosa Agaten har färgbehandlats för att få sin vackra rosa färg.

Chakra: Tredje ögat 

Mått: ca 4-5x2-4 cm


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.