Formade Kristaller

På denna sida kan du hitta olika typer av kristaller i olika former, inklusive hjärtformade kristaller och månar.

Tryck här för att fortsätta läsa


Här hittar du alla Formade Kristaller

Kristaller kan komma i många olika former, allt från klassiska kubiska till mer ännu fler geometrier som dodekaedrar och trigoniter. En kubisk kristallform är den mest vanliga och är känd för sin symmetriska, box-liknande struktur. Dessa kristaller kan ha sina hörn och kanter rundade, vilket gör att de ser mer naturliga ut.

Dodekaedrar är kristaller med tolv sidor, och deras form är mer komplicerad än en kubisk kristall. Trigoniter är kristaller som har tre sidor, och deras form liknar en triangel. Dessa kristaller kan ha rundade hörn och kanter, vilket ger dem en mer mjuk och organisk känsla.

Kristaller kan också ha skapade former som stjärnor, hjärtan och mer abstrakta former. Det beror såklart på vilken kristall men en hel del kristaller kan man skapa figurer elller former av. Vit Selenit är en väldigt vanlig kristall att skapa olika former med.

Det finns naturliga kristaller i former som stjärnor och hjärtan. Dessa kristaller är vanligtvis mer sällsynta och kan vara svårare att hitta.