Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Armbandskit Karriär

  • 279 kr

Vill du ta nästa steg i karriären, bli framgångsrik i din nuvarande anställning eller vill du bli egen företagare så är detta Armbandskit någonting för dig!

I lager
Dela

Let’s get down to business! Vill du ta nästa steg i din karriär, bli framgångsrik i din nuvarande anställning eller vill du bli egen företagare så är detta Armbandskit någonting för dig! Kittet innehåller kristallarmband som bringar framgång, motivation och allt du behöver för att nå dina drömmar och mål! Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristall. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som precis tagit studenten/examen, till någon som ska starta eget eller till någon som fått en ny anställning.

I Kittet igår:
Kristallarmband Grön Aventurin - Grön Aventurin kallas för Kristallernas egna fyrklöver! Den sägs främja tur, framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Grön Aventurin ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären. 
Här kan du lära dig mer om Grön Aventurin

Kristallarmband Karneol - Karneol är en kristall som sätter fart på kreativiteten och främjar inspiration. Den uppmanar till handling och ger dig modet för att lyckas med det du tar dig för. Karneol har en varm och uppiggande energi som hjälper dig pigga upp både kropp och själ.

Kristallarmband Lapis Lazuli - Lapis Lazuli är intellektets och kunskapens sten och den hjälper dig att skärpa ditt sinne och ditt intellektet vilket underlättar lärande och förbättrar även ditt minne och din analytiska förmåga. Den bidrar också till ökad kreativitet och ekonomisk framgång vilket gör att den passar utmärkt för den egna företagaren eller för den som vill ta ett större kliv i karriären. Den öppnar även upp ditt tredje öga vilket hjälper dig att se klart på situationer och stärker även din intuition. Det är en perfekt kristall om du vill ha mer ordning och struktur i livet. Den sägs även stärka relationer och främja vänskap.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.